Tudatos Tanítás Program

A program célja

A kollégák szakképzésének és továbbképzésének jelentős része a munkahelyen történik, jellemzően a tapasztaltabb munkatársak, specialisták, belső trénerek és a feladatra vállalkozó vezetők bevonásával. Ezek az oktatók általában jól értenek a szakterülethez, de többnyire nem rendelkeznek az emberek tanulásával kapcsolatos korszerű ismeretekkel, sem tanításmódszertani felkészültséggel. Ennek következtében az oktatás eredményessége és a tanulás élménye is elmarad attól, amilyen lehetne. A program célja, hogy ezt a lyukat befoltozza, és támogatást nyújtson abban, hogy a résztvevők az általuk tartott képzéseknél testre szabva, a lehető legnagyobb mértékben alkalmazni tudják a megszerzett ismereteket.

Kiknek szól a program?

Minden olyan munkatársnak a szervezetekben, akik másoknak tudást adnak át, tanítanak, képeznek, mentorálnak. Szakmai oktatóknak, belsős trénereknek, onboarding felelősöknek, valamint olyan HR-eseknek, szakértőknek és vezetőknek, akik rendszeresen tartanak képzéseket. A programot csak vállalatok számára biztosítjuk, nyílt formátumot nem szervezünk.

Programelemek

A Tudatos Tanítás program egyéni konzultációval indul, három workshop modult tartalmaz, és minden modul után egyéni/páros/team coaching alkalmakat tartunk (attól függően, hogy ugyanazokat a képzéseket tartják a résztvevők vagy eltérőket), ahol a saját képzéseik kimunkálásán vagy jobbá tételén dolgozunk. Az első és az utolsó modul után egy-egy utánkövető alkalomra kerül sor, a második után kettőre.

A kontakt alkalmak száma: 8, 4-5 hónap alatt

A részvétel feltétele

  • A résztvevőnek legyen legalább egy ismétlődően végzett vagy tervben lévő új képzése, és arra vonatkozó szándéka, hogy jobbá tegye azt.
  • Önkéntesen jelentkezés a programba.

További információk itt: cservenyak.tamas@menedzsmentor.com